Το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015, στην πόλη IZVORANI της ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ, πραγματοποιήθηκε το 4ο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΌ πρωτάθλημα ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ αθλήματος, ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ  και ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ σε μια άψογη διοργάνωση της Ρουμάνικης Ομοσπονδίας με επικεφαλής τον προπονητή και συνεργάτη GELU GOZUKAROU.
Η εθνική μας ομάδα πήγε πολύ καλά, ανεβάζοντας την ελληνική μας σημαία πολλές  φορές στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, και στις έξι κατηγορίες αγωνισμάτων που καλλιεργεί η Ε.Ο.Π.Α , που είναι οι εξής: ο ΑΓΩΝ ΗΜΙΕΠΑΦΗΣ,Ο ΑΓΩΝ,Ο ΠΛΗΡΗ ΑΓΩΝ,ΤΟ ΚΑΤΩ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ,ΤΑ ΠΑΛΑΙΣΜΑΤΑ,ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥΔΑΜΑΣ.
Οι αθλητές του συλλόγου μας Α.Σ.Κ. Αλεξάνδρειας που εκπροσώπησαν με τον καλύτερο τρόπο τον σύλλογό τους αλλά και την Ελλάδα, καθώς κατέκτησαν πολλά μετάλλια είναι:

  • ΤΡΑΝΑΚΑ ΙΩΑΝΝΑ ΧΡΥΣΟ μετάλλιο στον αγώνα ημιεπαφής  και χρυσό στο κάτω παγκράτιο
  • ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ χρυσό αγώνα ημιεπαφής   χρυσό κάτω παγκράτιο αργυρό στα παλαίσματα  με μειγμένη και αργυρό  στα παλαίσματα αγόρια.
  • ΤΖΟΥΜΑΚΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ χρυσό στο κάτω παγκράτιο αργυρό στα παλαίσματα και αργυρό στον αγώνα ημιεπαφής.
  • ΚΟΡΟΥΤΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ χρυσό στον αγώνα ημιεπαφής
  • ΚΟΥΓΚΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ χρυσό στο κάτω παγκράτιο και χάλκινο στον αγώνα.

 
Το Δ/Σ και οι προπονητές του συλλόγου μας Α.Σ.Κ. Αλεξάνδρειας, συγχαίρουν τους αθλητές μας  για τις επιτυχίες τους καθώς και σε  όλους τους Αθλητές της εθνικής μας αποστολής στη Ρουμανία.