ΜΕ   ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ Ο Α.Σ.Κ.Α ΣTO  JU- JITSU 1η παγκόσμια η ΣΤΑΜΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, 3η η ΖΟΥΜΠΟΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ JU-JITSU νέων ηλικίας -18 και -21 έφτασε στο τέλος. Ξεκίνησε την Παρασκευή 13 και τελειώνοντας σήμερα Κυριακή 15 Μαρτίου 2015, σε μια σπουδαία διοργάνωση με συμμετοχή 35 χώρες και πάνω από 650 αθλητές με πολύ υψηλό επίπεδο.

Οι αθλητές της εθνικής μας ομάδας αγωνίστηκαν δυναμικά, με αποτέλεσμα αρκετοί από αυτούς να είναι στα μετάλλια.

Τον εθνικό μας ύμνο ακούσαμε με την Χρυσή αθλήτριά μας ΣΤΑΜΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ στην κατηγορία  -18 ετών και -48 κιλά, κερδίζοντας στον τελικό την Ρωσίδα πρωταθλήτρια με δυο πόντους διαφορά.

Ακολούθησε η ΖΟΥΜΠΟΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  με το ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο στο ΝEWAZA Αγώνας μόνο στο έδαφος  κατηγορία -18 ετών στα – 62 κιλά.

Εξαιρετικά αγωνίστηκαν στις κατηγορίες τους  παρόλο τις νίκες που πέτυχαν ο ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ , ο ΚΟΡΟΜΠΙΛΗΣ ΗΛΙΑΣ, η ΑΛΜΠΑΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, και ο  ΘΟΔΩΡΙΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ  με 5η θέση .

Τους αθλητές συνόδευσαν ο προπονητής τους ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ο οποίος ήταν συνέχεια από πίσω τους να τους καθοδηγεί σε όλους τους αγώνες που έδωσαν.

Επίσης ήταν πολλοί και από τους γονείς τους  που τους ενθάρρυναν και χειροκροτούσαν.

ΤΟ Δ/Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΣΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.