Ο ΑΣΚ Αλεξάνδρειας ανακοίνωσε: 

Στο Κλειστό Γυμναστήριο FΑΤΙΗ SPOR KOMPLEKSI στην ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 6ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2014, ηλικιών Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών 18-19 ετών και Ανδρών – Γυναικών 20 ετών και άνω, από 25 – 27 Οκτωβρίου 2014.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες του συλλόγου, ΚΑΡΑΛΕΞΗ ΙΩΑΝΝΑ και ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΑ που αγωνίστηκαν με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος και κατέκτησαν επάξια την 1η θέση στα παλαίσματα στη κατηγορία Γυναικών.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Εθνικής μας ομάδας  για τη συμμετοχή τους και για τους διακρίσεις τους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο τους Ελληνικής Ομοσπονδίας ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ κ. Α. ΜΑΖΑΡΑΚΗ, τον Γενικό Γραμματέα κ. Π. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ, τους  κ.κ. ΑΘ. ΝΑΚΑΣΗ και  ΧΡ. ΙΑΚΩΒΟΥ Α΄ και Γ΄ Αντιπρόεδροι του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας αντίστοιχα, τον Πρόεδρο των Ελλανοδίκων και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.Π.Α. κ. Β. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ και τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Ε.Ο.Π.Α. κ. Ι. ΛΑΓΓΗ, συναντήθηκαν στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου Ταταούλων, με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Παναγιότατο κ.κ. ΒΑΘΡΟΛΟΜΑΙΟ.


O Παναγιότατος συζήτησε με τα μέλη της Ελληνικής αποστολής, εξέφρασε το ενδιαφέρον του για το Αρχαιοελληνικό Παγκράτιο και αφού ευλόγησε όλα τα μέλη της αποστολής, τους προσέφερε εκκλησιαστικά δώρα.

Οι Έλληνες διαιτητές Α΄ κατηγορίας  που διαιτήτευσαν είναι:

  • Παπαδόπουλος Βασίλειος Πρόεδρος ελλανοδικών
  • Τοπαλίδης Ιωάννης
  • Γουρουτζάς Σταύρος
  • Μυλωνάς Παναγιώτης