Ο Α.Σ.Κ. Αλεξάνδρειας ανακοίνωσε:

Οι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ αγώνες JU-JITSU νέων ΑΝΔΡΩΝ και νέων ΓΥΝΑΙΚΩΝ, πραγματοποιήθηκαν στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ Γαλατσίου από 17ως 19  Μαρτίου, μια άψογη διοργάνωση με τους ποιο σπουδαίους αθλητές, από 42 χώρες του κόσμου με συμμετοχή 860 αθλητών-τριων.

Ο Α.Σ.Κ.Αλεξάνδρειας  και οι προπονητές  του συγχαίρουν θερμά τους αθλητές τους, για την επιλογή τους σαν οι καλύτεροι Έλληνες αθλητές της  κατηγορίας τους, ώστε να εκπροσωπήσουν τα ελληνικά χρώματα της Ελλάδας σε αυτή την τόσο σημαντική διοργάνωση, επίσης την προσπάθειά τους και τις διακρίσεις τους, με κορυφαία το ΧΑΛΚΙΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ μετάλλιο, του ΚΟΥΓΚΑ ΑΝΤΩΝΗ στο ne wasa system(αγώνα εδάφους),πραγματικά ήταν δυναμικός, έξυπνος, και αποτελεσματικός , πετώντας έξω πολλά  ονόματα φαβορί του αθλήματος, έφτασε κερδίζοντας το μικρό τελικό, τον Ρώσο αθλητή, ανεβαίνοντας επάξια στο βάθρο των νικητών κάνοντάς  μας υπερήφανους.

5ος στον κόσμο ο κορυφαίος αθλητής μας ΤΖΟΥΜΑΚΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, κερδίζοντας τον Ρουμάνο, Γερμανό, Δανό, έχασε το μικρό τελικό και το χάλκινο μετάλλιο από τον Ιταλό, κατακτώντας την 5η θέση στο fighting system.

5η στον  κόσμο στο έδαφος η ΖΟΥΜΠΟΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ εξαιρετική αθλήτρια, με καλού αγώνες ,παραλίγο στα μετάλλια.

Δυναμικό παρόν έδωσε, ο πρωταθλητής μας  και πολλά υποσχόμενος, ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ, κάνοντας σημαντικούς αγώνες  χωρίς τελικά να καταφέρουμε διάκριση.

Με τις τόσο σημαντικές διακρίσεις τους οι πρωταθλητές μας  ΚΟΥΓΚΑΣ,ΤΖΟΥΜΑΚΑΡΗΣ, ΖΟΥΜΠΟΔΗ κατάφεραν  την εισαγωγή τους ,στα ανώτατα πανεπιστήμια Α.Ε.Ι, και τεχνολογικές σχολές Τ.Ε.Ι της χώρας μας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους Έλληνες αθλητές για τις επιδόσεις τους, και την 5η θέση της Ελλάδας στη παγκόσμια κατάταξη.